Rreth Nesh

Rreth Nesh NATEX

Që nga viti 1994,kompania NATEX fillon me veprimtarinë e saj me shitjen e produkteve të qeramikës dhe të sanitarisë.Me kalimin e kohës dhe me përkushtimin e pandërprerë ndaj punës ia arrijnë të zgjërojnë kapacitetin e veprimtarisë së tyre në tri pikat e tregtisë;dy pikat e tregëtisë gjinden në kilometrin e 2-të dhe 3-të të rrugës magjistrale Prizren-Prishtinë,dhe tjetra gjindet në km. e 15-të të rrugës Prizren-Gjakovë.

Kompania NATEX, ka një traditë shumëvjeqare të shitjes së produkteve të qeramikës dhe sanitarisë nga trendet më të reja Evropiane.Tani,posedojme një hapësirë tejet luksoze të dizajnuar në mënyrë perfekte, sikurse në galeritë e arteve , ku janë të ekspozuara produktet më cilësore nga bota e qeramikës dhe të fushës së sanitarisë,andaj, duke ndiher rehatinë,komoditetin dhe prekshmërinë e materialeve mund të keni rast tani, edhe JU të jeni dëshmitarë të produkteve tona cilësore.

Puna jonë shumëvjeqare është përqëndruar në parimin tek BESIMI ndaj konsumatorit,andaj edhe sllogani ynë thotë..të ecim me hapat e breshkës, por të sigurt,bindshëm,qëndrueshëm dhe me plot profesionalizëm! Ejani! në NATEX,dhe do të bindeni me produktet tona!